Information om

Kristne Singler

( Indtil 2014 kendt som "Foreningen Frie Fugle" )

 
Hvem

Vi er en inkluderende og rummelig forening for kristne singler mellem 25 og 70 år, der mødes på tværs af kirke- og trosskel. Der er stor variation  i vores alderssammensætning og sociale baggrund, og "højt til loftet".

 

Hvad
Foreningens intention er at skabe godt fællesskab samt nye oplevelser og venskaber mellem singler. Specielt den sociale og kulturelle dimension er et væsentligt aspekt i vores fællesskab.  

Der afholdes en årlig generalforsamling, hvor der vælges bestyrelse.

 

Hvordan
Vi mødes ca hver 5. lørdag. Dagens aktivitet varierer fra f eks et museumsbesøg til en tur i skoven eller en gospelkoncert. Som oftest indgår der en middag, enten på restaurant/pizzaria eller i et privat hjem. Aftenen slutter, hvis det er muligt, med fællessang og en andagt. Aktiviteterne foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn og nærmeste omegn. (Se linket til programmet for 2015 for nærmere information.  

 

Øvrige aktiviteter
To gange om året arrangeres en fest med diverse underholdning, lækker middag og dans. Vi starter gerne op efter sommerferien med et grill/camping tiltag.  Og en god traditionel julefrokost afslutter året. 

 

Information
om næste arrangement kan fås ved at kontakte Annette  på  tlf  5129 6199    eller       via   kontaktsiden   eller  e-mail:    

 

Økonomi
Medlemskontingentet er 50 kr pr år og betales forud for resten af året. Dette dækker vores PR, omkostninger, festarrangementer mm. Ved deltagelse i de løbende arrangementer betales der for diverse billetter, middage mv. 

 

Foreningens vedtægter (2017)     her

 

Gæst: 
Du er velkommen til at "se os an" uden at forpligte dig som medlem.

 

Yderligere oplysninger  kan eventuelt fås via   kontaktsiden   eller  e-mail:    
 

Foreningens bestyrelse:
 
(fra febr 2018 )

 

Bankkonto:  ukendt !

Annette H L
Tom Lauridsen
Andreas
Inge Lise Hyllested

(Medlem)
(Kasserer)
(Medlem)
(1. suppleant)

Endvidere:
        Christen R     (Revisor)
        Ingrid L P      (Revisorsuppleant) 

 

 

Tilbage til hovedsiden Print denne side
Senest opdateret: